Slaskhack 2017 i Floby 7-9 april

Svenska Atariklubben älskar Atari. Vi älskar deras datorer och tv-spel och känslan de frambringar. Därför vill vi sitta och knappa på och pyssla med våra Atari-produkter och bara trivas.

Samtidigt vet vi att folk med passion för andra märken delar dessa känslor. Commodore, Sinclair, Oric, Sord, Nintendo, Sega, NeoGeo och så vidare, och så vidare… listan kan göras oerhört lång. Delad glädje är dubbel glädje. Varför inte sitta och trivas och pyssla med våra ögonstenar tillsammans? Därför inbjuder Svenska Atariklubben återigen till ett hack för oss alla som vill sitta och trivas med gammal maskinvara och varandras sällskap.

Sitta på sin kammare och dela erfarenheter på forum i all ära, men visst är det skönt att få brinna lite på det sociala planet dessutom. Träffa andra och vidga vyerna. Personligen tycker jag det är en skön känsla att se och höra någon passionerat berätta om det de sitter och knappar med! Hårdvara löds, delar byts, cartridges programmeras och spel skrivs! Underverk begås.

Slutdrömt av sekreteraren nu… officiell inbjudan med matnyttig info här nedanför:

SLASKHACK 2017 i Flobyskolans Aula 7-9 april
Hacket öppnar på fredagen 7 april kl 17 och pågår till söndag 9 april kl 14.

Fritt inträde för besökare som inte sätter upp dator utan kommer för att hälsa på och mingla. Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap. Öppettider för detta är: Fredag 17-22, Lördag 10-22 och Söndag 10-14.

Inträdesavgift: Föranmält till sekreterare 50 kr, på plats 100 kr. Föranmälan bör garantera en plats om man anmäler tidigt – du kommer att få en bokningsbekräftelse. Vi förbehåller oss rätten att se antalet datorplatser som fullsatta ifall det skulle uppstå. Kontakta oss om du är osäker!

Föranmälan görs till den användare på domänen sak.nu som heter info. Se det som ett inträdesprov att bygga en korrekt e-post-adress av detta. Detta meddelande skall innehålla ditt namn, nick, telefonnummer och gärna vad hårdvara du kommer medföra. Om du ämnar sova i lokalen måste vi även veta det i anmälan! Lista över besökare som anmält sig och vill stoltsera med det längst ned i detta inlägg!

Om Floby, lokalen och hacket i stort
Floby ligger längs västra stambanan 1 mil väster om Falköping och ca en timme från Göteborg. Västtrafiks tåg stannar på Hpl Floby som ligger ca en km från Flobyskolans aula. Kartor finns i inbjudningar till tidigare hack – bläddra nedåt i nyhetsflödet för dessa. Utöver ICA har Floby mack med kiosk, pizzeria och thaiställe.

Lokalen har fullutrustat kök och toaletter, men inga faciliteter för dusch. Bakom en ganska tjock ridå med ytterst lite ljusinsläpp finns en scen där övernattande gäster brukar sova i för uppgiften medhavd utrustning.

Det händer att folk vidbringar saker till försäljning på hacket. Antingen till fast pris eller auktion. Och som alltid: SAK frånskriver sig allt ansvar vid dessa transaktioner! Skriv gärna i kommentarer till inbjudan om ni ämnar sälja något, så det blir reklam för det.

Regler
För allas trevnad ber vi dig som besökare att följa några enkla regler!
▪ Inget bråk
▪ Ingen rökning inomhus
▪ Inga droger
▪ Kasta ert skräp i papperskorgen
▪ Var rädd om lokal, möbler, kök, toalett etc
▪ Inget fylleri (rimlig alkoholkonsumtion är dock tillåten)
▪ Använd sunt förnuft när du komponerar eller lyssnar på musik; försök inte överrösta varandra, och använd hörlurar i situationer där man normalt sett gör det.

Överträdelse kan innebära avhysning från lokalen och avstängning från arrangemanget. Vi som organiserar Slaskhack 2017 förbehåller oss rätten att avgöra vad som utgör en tillräckligt grov överträdelse.

VÄLKOMNA!

(Med reservation för ändringar, avdrag och tillägg. Håll er ajour med innehållet i inbjudan.)

FÖRANMÄLDA BESÖKARE:
Fnorder
Digix
Gonilotto
TBC
Kefka
Boo
Bjonte
GreatGuy
NollKollTroll
GhostWolf
Redreamer
Wery the Duce
Hencox
InSTream
Thorn
Fidzen
Zapac
Evl
Kilroy-71
Yoplait
PeP

(21/25)

1 svar på ”Slaskhack 2017 i Floby 7-9 april

  1. Jag har inte bestämt med 100% säkerhet, vilken hårdvara som skall med. Det blir dock försäljning igen med blandade prylar, som senast. Philips, Nintendo, Sega, Atari, LaserDisc etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.