Halloweenhäng på Discord 31/10

På den gamla tiden innan vi alla började hänga på Discord brukade vi ha häng på IRC sista söndagkvällen i månaden under en period, men det rann ut i sanden. Därför tar vi nu nya friska tag och testar och ser om man skulle kunna hänga digitalt och på distans inne på Discord.

Vi provar nu på tisdag 31/10 när den angliska traditionen Halloween infaller. Detta har ju sedan flera år saluförts och firats(?), så genom att vi lägger vårt Discordhäng till exakt det datumet så har man i sanning ett fint alibi för att inte öppna dörren när gottsugna ungar står där med sin hink och kräver godis av en!

Alltså: Tisdagen 31/10 från 20 hoppas vi på många glada gröna prickar i deltagarlistan som är närvarande och kanske kör lite Atari – om inte annat kan man ju finnas där för att besvara frågor om någon har bryderier kanske?

Givetvis kan vi även diskutera om det finns efterfrågan på lite mer planerade medlemsträffar/sammankomster på Discord framöver!

Min plan för Halloweenkvällen är hursomhaver att plugga upp en Atari ST och förmodligen göra iordning ett minneskort till min Cosmos Ex och fylla med behövlig programvara! 🙂

Välkomna!

/ Styrelsen, genom sekr Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.