Ny sida för SAK…!

Välkomna till Svenska Atariklubbens nya hemsida!

Vår äldre CuteNews-baserade design har hängt med i många år och nu hoppar vi på ett annat tåg och kommer köra vidare i en WordPress-baserad miljö.

Till att börja med kommer vi att finslipa och fylla på med relevant information. På sikt kommer vi se till att de som är intresserade av att bistå med material kommer få inloggning och hjälpa oss att hålla sidan levande.

Klubben är ju levande. Idag har vi bokat lokal för ett hack 11-13 september. Mer info om det kommer också. Här förstås!

Vi hoppas att en ny design kommer innebära nystart även för föreningen – som för övrigt fyller 30 år nästa redan i år!
/ Styrelsen

3 svar på ”Ny sida för SAK…!

 1. Hejsan!!!

  Det är en ny snygg sida bättre än den gamla
  sidan.Och en sak måste jag jag klaga på tyvärr SAK -Köp Och Sälj det finns gamla annonser sedan 2012 och äldre så måste ju tas bort eller hur.

  Mvh

  Jan Hällholm

  • Tjenare,

   Ja absolut, detta skall fixas. Forum-maskineriet är externt, och alla gamla grejer ligger kvar. Just för köp/sälj kan det där bli ganska smetigt.

   EDIT: Någon har redan varit framme, och flyttat köp/sälj till wordpress-maskineriet istället. Betrakta det som löst, men det är lite tomt på annonser:)

   • Tjena Moss!!!

    Okej det är bra att det är fixat,men jag hoppas att det blir nån som,kommer snart att lägga in annonser på köp och sälj.Och jag kan förstå att det kan ta en tid att fixa allt så det fungera,men jag tycker det gått fort att få fram den ny sidan,bra jobbat???????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.