SAK-nytt Oktober 2015

Hösten kommer fort. Nu är det redan bara lite över två månader kvar till jul! Jag hoppas att vårt hack i Floby i september blev en nytändning för höstens datamys. Ett fast-etsat höstrelaterat Atari ST-minne jag håller högt är den lördageftermiddag i sent 80-tal som jag satt en mörk regnig eftermiddag i föräldrahemmet och kodade GFA-basic och lyssnade på Gary Moores skiva ”Run for Cover”. Regndropparna smattrade mot fönsterblecket och jag trivdes rejält. Oavsett om jag nu lyssnar på samma musik igen, eller kikar igenom basic-koden jag skapade den eftermiddagen sprider det sig en go värme genom kroppen.

När jag städade hårddisken på min gamla dator hittade jag ett par manus till artiklar som var menade att publiceras i Atari-magasinet på den tiden den fortfarande trycktes. Jag skall se om jag framöver kan formattera om dem och lägga här som online-artiklar.

Det leder mig osökt in på ämnet ”Vi önskar artiklar att publicera på sak.nu”! De som vill dela med sig av sina artiklar, tankar och idéer är givetvis välkomna att göra det. Om ni inte redan har en inloggning är det bara att höra av sig på vår adress info på sak.nu så kirrar vi det! Stöt och blöt gärna idéer med oss i styrelsen om ni undrar om ert ämne håller. Erfarenheter, tutorials, minnen, recensioner… you name it! Det finns mycket att skriva om, om andan faller på!

Glöm inte att det är månatlig chat på #atarisak på onsdag 28/10! Titta gärna in från kl 20.00 så blir det chat så länge vi orkar hålla ut!

Glad höst och Väl mött!

/ SAK, genom sekreterare Lars Thim

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.