SAK-nytt Juli 2015

En gång i månaden skall vi försöka få ut klubbnyheter här för att se till att SAK tydligt skall vara en levande förening! Fem ämnen dryftas i detta nyhetsbrev.

HöST(h)ack 2015 Idag kom bokningsbesked och vi kan gå ut officiellt med att det blir ett hack även denna sensommar, närmare bestämt i Floby utanför Falköping 11-13 september. Markera in denna helg i era almanackor så hoppas vi att vi ses där! Det är en stor lokal och vi hoppas på många besökare. Arrangemanget är inte bara för Atari utan även andra retroplattformar med ägare är synnerligen välkomna – precis som på de tidigare hack SAK har arrangerat. Håll utkik efter inbjudan här på sak.nu – den kommer publiceras inom kort!

Jubileum Årets hack hoppas vi kommer bli ett hejdundrande kalas. I år är det 30 år sedan som Svenska Atariklubben grundades och 20 år sedan som det första Nordic Atari Show gick av stapeln. Vi har alltså haft årliga träffar i 20 år och i år blir inget undantag. Vi hoppas att gamla medlemmar från både klubb och styrelser kommer att hälsa på. Packa ned Atarin och låt er svepas med i vår gemenskap!

IRC-chat På onsdag 29 juli kl 20.00 är det återigen dags för den månatliga onsdagschatten. Hur man nyttjar IRC är beskrivet under fliken Våra kanaler här på sak.nu och vi ser fram mot en stor uppslutning. På chatten kommer ni kunna ställa frågor kring HöST(h)ack och allt annat ni vill dryfta! Välkomna!

Nya hemsidan Vi filar vidare med utseendet på nya sak.nu och vi håller just nu på att implementera ett nytt eget forum. Det tidigare forumet ligger på extern server och är fyllt med gammalt och kommer ligga kvar under Resurser ett litet tag till, men sedan när vi vet att det nya forumet fungerar kommer det avvecklas.

Nystart Vi känner att den nya hemsidan har blivit den nystart föreningen behövt efter att i det närmaste ha legat i träda mellan hacken de senaste åren. Hjälp oss att inte tappa sugen nu! En förening är dess medlemmar – och verksamheten finns endast om vi alla drar jämnt. Känner vi att dialogen fungerar här så kommer klubben vara och kännas levande även mellan hacken! Detta nyhetsbrev siktar vi på kommer bli en månatlig företeelse.

/ Styrelsen, genom sekreterare Lars Thim

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.