Hackspett 2017 11-13 augusti

HACKSPETT 2017 i Falköping 11-13 augusti
Hacket öppnar på fredagen 11 augusti kl 17 och pågår till söndag 13 augusti kl 14.

Platsen är: RELFA – Spelens hus på Bangatan 14 i Falköping.

Inträdesavgift: Under detta hack kör vi 50 kr i inträde för dem som föranmält till sekreterare, annars kostar det på plats 100 kr. Föranmälan bör garantera en plats om man anmäler tidigt – du kommer att få en bokningsbekräftelse. Vi förbehåller oss rätten att se antalet datorplatser som fullsatta ifall den situationen skulle uppstå. Kontakta oss om du är osäker!

Fritt inträde för besökare som inte sätter upp dator utan kommer för att hälsa på och mingla. Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap. Öppettider för detta är: Fredag 17-22, Lördag 10-22 och Söndag 10-14.

Föranmälan görs till den användare på domänen sak.nu som heter info. Se det som ett inträdesprov att bygga en korrekt e-post-adress av detta. Detta meddelande skall innehålla ditt namn, nick, telefonnummer och gärna vad hårdvara du kommer medföra. Om du ämnar sova i lokalen måste vi även veta det i anmälan! Lista över besökare som anmält sig och vill stoltsera med det längst ned i detta inlägg!

Om Falköping, lokalen och hacket i stort
Falköping ligger längs västra stambanan och lite drygt en timme med tåg från Göteborg. Från Falköping C är det inte mycket mer än ca 600 meter till lokalen. Lokalen är spelföreningen Relfas klubblokal och den har fullutrustat kök och toaletter. Man får sova i lokalen, men då behöver vi brandvakt.

Det händer att folk vidbringar saker till försäljning på hacket. Antingen till fast pris eller auktion. Och som alltid: SAK frånskriver sig allt ansvar vid dessa transaktioner! Skriv gärna i kommentarer till inbjudan om ni ämnar sälja något, så det blir reklam för det.

Regler
För allas trevnad ber vi dig som besökare att följa några enkla regler!
▪ Inget bråk
▪ Ingen rökning inomhus
▪ Inga droger
▪ Kasta ert skräp i papperskorgen
▪ Förpassa pet-flaskor och -burkar i för ändamålet avsedd behållare.
▪ Var rädd om lokal, möbler, kök, toalett etc
▪ Ingen alkoholkonsumption är tillåten i lokalen! Nolltolerans råder.
▪ Använd sunt förnuft när du komponerar eller lyssnar på musik; försök inte överrösta varandra, och använd hörlurar i situationer där man normalt sett gör det.

Överträdelse kan innebära avhysning från lokalen och avstängning från arrangemanget. Vi som organiserar Hackspett 2017 förbehåller oss rätten att avgöra vad som utgör en tillräckligt grov överträdelse.

VÄLKOMNA!

(OBS: Med reservation för ändringar, avdrag och tillägg. Håll er ajour med innehållet i inbjudan. Vi skall ha ett möte med uthyraren i slutet av juni.)

ANMÄLDA BESÖKARE
Fnorder (Atari Falcon 030)
PeP (Atari Falcon)
Bjonte (C128)
NitroNiclas (Famicom)
InSTream (Atari Falcon)
Nature (Atari Falcon)
TBC (Sord M5, Atari Jaguar)
Zapac (Super Cassette Vision… and more!)
NollKollTroll (Sinclair ZX81)
Bearsoft (PC)
Digix (Commodore-maskiner)
Kefka (Amiga600, AtariST, SGI Indigo 2)
Boo (NES, SNES, N64)
GreatGuy (Atari STE)
Wery the Duce (Philips MSX2 bland annat)
Kilroy-71 (Atari ST, Oric)
Shoe (Commodore Amiga)
GhstWlf (Commodore Amiga)
Syntax (Laptop)
Rowdy (C64)
MRF (C-Lab Falcon CT60 mm)

Uppdatering 2017-06-16
Events vi planlägger för och hoppas ro iland med:
* Spelturneringar (Givet!)
* Programmeringstävling(ar)
* Föreläsning om maskinkod (med rätt folk närvarande kan det bli tvärs över mer än en typ av dator!)

8 svar på ”Hackspett 2017 11-13 augusti

  • Svar ja! Styrelsen stöter och blöter konceptet just nu.

   Vi behöver dock underlag…. hur många är på att ställa upp i programmeringstävlingar…. just nu är förslaget framlagt att köra två stycken som båda är plattforms- och språk-oberoende: Spelprogrammering och Nyttoprogramsprogrammering – bägge utifrån av oss givna (förstnämnda kanske dessutom slumpmässiga) premisser!

   Så, hur många är på? Är det mödan värt att tänka vidare på detta?

   • Jag tycker spelprogrammering efter godtyckliga förutsättningar låter kul och kreativt. Nyttoprogram som ska snabbkodas för att lösa ett givet syfte skulle kunna gränsa till fulhack. Om det ska kallas för tävlingar eller något annat får ni bedöma.

    Sedan har väl de flesta redan pågående eller planerade egna projekt som de tänkt ägna sig åt, vilket skulle kunna ligga i vägen för gemensamma aktiviteter.

    Det kanske går att genomföra med lite godtycke en gång och om uppslutningen var god formaliseras det mer till nästa hack, så slipper styrelsen gnugga geniknölarna hela sommaren med tiosidiga regelverk och annat för att kunna genomföra högklassiga tävlingar.

 1. Jag kommer troligtvis (om jag orkar packa) ha med 1-2 flyttkartonger med data-böös till försäljning. Har ju allt och lite till, så om någon hinner svara undrar jag om det finns något speciellt av intresse?? Har flera 8/16-bits micros, TV-spel, tillbehör, kablar, monitorer, o.s.v. Tar nog mest sånt som inte tar så mycket plats och redan ligger i lådor.

  Är även intresserad av att ev. BYTA mot någon kul Atari(!!) Då jag faktiskt bara äger en trasig 520ST som jag fått av PeP 🙂

  Vi ses ikväll!!!1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.