Uppdatering HöST(h)ack!

På fredag kl 17.00 slår vi upp portarna för SAK’s HöST(h)ack 2015! Det kommer bli ett formidabelt hack med många olika plattformar och deras glada ägare på plats. Som vanligt, alltså. Därtill blir det tårtkalas på lördag kl 15.00 eftersom Svenska Atariklubben fyller 30 år och våra årliga events fyller 20!

Det ordinarie inlägg som berör HöST(h)ack gäller fortfarande för information kring hacket – i detta inlägg samlar vi ihop de senaste nyheterna och den senaste information vi har, och kompilerar även ihop en lista över den försäljning vi vet kommer äga rum på hacket.

Senaste nytt 2015-09-11
Just nu är det 18 20(!) förbokade besökare. Plats finnes än! Därtill har en två tidigare styrelsemedlemmar och initiativtagare till årliga träffar anmält att de kommer för att besöka HöST(h)ack!

Vi har producerat en karta som visar till hacklokalen. Någorlunda skalenlig och viktiga platser markerade. Det är en liten by med många villor och hus men dem har vi inte orkat rita i. Det är ca 1 km mellan Hpl Floby och hacklokalen.

Karta till hacklokalen

Karta till hacklokalen i Floby. Klicka för att förstora. Oh! En sak som vi glömt skriva i… om man kommer från Vara-hållet kommer man in på vägen norrifrån!

Adress: Kungsgatan 32, Floby
Koordinater: 58°07’57.3″N 13°19’55.6″E  eller 58.132593, 13.332102

Försäljning
Efter tårtkalaset kommer det bli auktion på böcker som skänkts till föreningen av en Atarianvändare som hellre skapar musik än programmerar. Vi tackar ödmjukast för den gåvan! Böckerna är:

  • Compute’s Technical Reference Guide (Sheldon Leemon): VDI, AES, TOS (tre böcker, säljes som ett paket)
  • Abacus 2: Atari ST Internals (Brückmann, English, Gerits)
  • Abacus 10: Atari ST Introduction to MIDI Programming (Dorfman, Young)
  • Abacus 11: Atari ST Basic to C (Hartwig)
  • GFA Basic Quick Program Reference Guide
  • GFA Basic 2: Advanced Programming (Frank Ostrowski)
  • GFA Basic Interpretator + Kompilator för Atari ST (Manual för GFA Basic 3 i pärm)
  • Compute!’s ST Applications Guide: Programming in C (Field, Mandis, Myers)

Sekreterare Lars Thim kommer att försälja begagnade 3.5″ disketter. Säljes som tomma, men råkar det finnas något på dem är det en bonus, vars innehåll han under inga omständigheter tar ansvar för. Han kommer även auktionera ut ett paket bestående av STOS Basic + STOS Compiler + STOS 3D under hacket. Allt boxat!

Samme man har även med en låda Atari-tidningar, där man får plocka vad man önskar alldeles gratis.

Om ni har något ni önskar skänka, sälja eller auktionera ut så kontakta sekreterare Lars Thim, antingen innan eller på hacket.

VARMT VÄLKOMNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.