Idag öppnar Hackspett 2k17!

Nu är vi framme! 11 augusti 2017!

VIKTIG INFO! Vi hyr lokal av Studiefrämjandet och det råder alkoholförbud i deras lokaler. 

Idag öppnar äntligen Hackspett! Nu blir det minsann data i dagarna tre!

De som är nyfikna på vilka som förväntas dyka upp rekommenderas kolla in inlägget med inbjudan. 21 st har föranmält. Plats finns ännu kvar, men ni som ännu inte bestämt er rekommenderas ändå att höra av er till mig (0705 20 46 88) för att säkerställa att ”alles ist in ordnung!”

Har fått frågan om betalning av hackavgift. Det lutar åt kontant på plats. Vi i styrelsen snackar oss samman och presenterar annan lösning om det blir aktuellt!

Bland kommentarerna har det nu dykt upp ett inlägg om en som har saker till försäljning – spana gärna in det!

Undertecknad kommer dessutom mot det pris ni själva bestämmer sälja begagnade disketter av både 5 1/4″- och 3.5″-storlek! Kom med ”beställningar” under hacket så tar jag med till lokalen! (Som vanligt tar jag icke ansvar för vad som redan finns på disketterna – vad det än månde vara! Ni ansvarar för egen formatering av dem!)

Sista brasklapp: Glöm för sjôven inte allt kablage som behövs! Både det maskinspecifika och förlängnings- och förgreningskablage! Har själv stått utan både det ena och det andra för att jag stressat – i onödan! Hacket kommer igång ändå!

Well, det här kommer bli mer fantastiskt än tidigare hack utgår vi ifrån! Flobyhacken i all ära, men färre larm och mer värme hade vi ju önskat! 😉

Varmt välkomna!

/ SAK, genom sekr Lars Thim

5 svar på ”Idag öppnar Hackspett 2k17!

  1. KAN ju kanske i bästa fall bli så att Hacket tjuvstartar före klockan 17. Jag skall dit tidigare på eftermiddagen för att samråda det sista med uthyraren!

    Skulle det vara så att vi känner att det är ALL SYSTEMS GO före klockan 17 kommer det aviseras i det här inlägget! Håll tummen! 🙂

  2. Hej
    jag har en del atari grejor som jag vill ge bort.
    520ST
    SF354
    Det vore bra om du finns i göteborg ”området ”
    Vore tacksam om ni ger några kronor till behövande.
    Hoppas att ni haft en kul helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.